Skip to content

Bedrijfsfilm

Een corporate bedrijfvideo laten maken voor de website, een reportage van een bijeenkomst, een motiverende film over de nieuwe bedrijfsmissie of een instructief verhaal over nieuwe producten.
Wij maken een bedrijfsfilm voor allerlei doelen.

Vanuit jouw communicatiedoelstellingen denken wij mee over de opzet en aanpak. Indien gewenst ondersteunen we bij het maken van een script of storyboard, we regelen acteurs, figuranten of stemmen voor de voice-over. We werken nauw samen met diverse creatieve professionals die we hierbij inschakelen.

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Blijf dansen in je hoofd

In samenwerking met Stichting Genees-Kunst, werkten wij twee jaar aan de documentaire over professioneel danseres Barbara d’Agostino. Een krachtig en ontroerend verhaal dat laat zien hoe Barbara, dankzij de dans, leukemie weet te doorstaan. Deze trailer is hier een korte samenvatting van.

Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij in de Randstad. Als onderdeel van hun nominatie voor de Ondernemersprijs Haaglanden maakten wij een korte bedrijfsfilm waarin alle aspecten van dit veelzijdige bedrijf aan bod komen.

Lets Grow

Complexe technologie is zowel zichtbaar als onzichtbaar. Vandaar dat wij in de bedrijfsfilm voor Lets Grow in overleg met hen hebben gekozen voor een combinatie van film en animatie. Op deze manier was het mogelijk om het gehele werkproces duidelijk in beeld te brengen.

Madurodam Lichtjesmaand

De Lichtjesmaand in Madurodam zorgt ieder jaar weer voor een warme en gezellige sfeer in het park. Naast de winterse attracties is er na zonsondergang te zien hoe alle gebouwen prachtig verlicht zijn. Aan ons de taak om een samenvatting van dit spektakel te maken in een korte promotie-film.

TNO Technologie & Veiligheid

TED Talks zijn inmiddels een begrip als het gaat over verspreiden van ideeën en informatie. Leunend op dit concept regelden wij voor TNO de juiste setting in een theaterzaal. TNO vulde de eerste twee rijen met studenten. Met elkaar verzorgden we de aankleding van het podium, de belichting en het geluid.

TNO Energetische Materialen

In Ypenburg heeft TNO een prachtig vernieuwde locatie. Om deze te promoten hebben wij een korte bedrijfsvideo gemaakt waar in vogelvlucht de vele aspecten op deze vernieuwde locatie worden getoond. Indrukwekkend voor leek en wetenschapper.

Total Bijleveld

Het Total tankstation in Bijleveld kreeg een complete make-over. Om dit vast te leggen hebben wij gebruik gemaakt van time-lapsefotografie. Twee camera’s, binnen en buiten, maakten dag en nacht om de minuut een foto. Uiteindelijk zijn al deze foto’s geselecteerd en samengevoegd met als resultaat een volledige verbouwing in nog geen twee minuten.

Total en G4S

Veiligheid op tankstations is een serieuze zaak. Wij mochten daarom een dagje meelopen tijdens een training van de Total stationsmanagers bij G4S. Zo konden wij op film samenvatten wat de training inhield en de noodzaak van het bijwonen hiervan onderstrepen.