Skip to content

Bedrijfsanimatie

Soms is informatie moeilijk in beelden te vatten. Bijvoorbeeld wanneer het concept abstract of juist heel technisch is, veel cijfers omvat of het complexe materie betreft. Deze onderwerpen lenen zich dan ook bij uitstek voor een bedrijfsanimatie. Denk hierbij aan een bedrijfsanimatie laten maken in 2D of 3D, een whiteboard animatie, stop-motionfilm of explanimation.

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Leefstijl Medicijn

Wanneer complexe materie wordt uitgelegd is het zaak zo weinig mogelijk ruis te veroorzaken. Door middel van simpele 2D animaties en het gebruik van iconen wordt de voice-over op een rustige manier ondersteund.

Servauto

Een bedrijfsanimatie hoeft niet altijd lang of ingewikkeld te zijn. Een klein bewegend element is soms al genoeg om een verhaal kracht bij te zetten. In deze geanimeerde waaier zijn de focuspunten van Servauto direct zichtbaar.

TNO C4ISR

C4ISR is een vrij abstract begrip. Vandaar dat wij in overleg met TNO besloten hebben om de animatie vrij realistisch te maken. Zo krijgt de kijker een duidelijk beeld hoe deze technologie uiteindelijk kan worden ingezet.

Smart Mobility

Een probleem op een positieve manier benaderen, dat is waar deze explanimation op inspeelt. Het niet moeilijker maken, maar duidelijk voorlichten over de mogelijkheden die er zijn. Op deze manier worden mensen uitgenodigd deel te nemen aan dit onderzoek.

TNO Solar Highway

De enorme omvang van dit proefproject wordt benadrukt met behulp van animatie. Door gebruik van simpele 3D modellen blijft de boodschap rustig maar krijgt de kijker wel een indruk van de schaal waarop dit alles zich afspeelt.

TNO Swarm

Wanneer een onderzoek nog in volle gang is kan een combinatie van stock materiaal, animatie en film ervoor zorgen dat de kijker toch een compleet beeld krijgt van de uiteindelijke situatie.